Reizen naar China

ENCP is gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar China. Deze veelal culturele reizen kunnen wij in diverse vormen organiseren, zowel voor kleine groepen maar zeker ook voor personen die alleen of met een aantal samen naar China willen afreizen.

Vooral in deze individuele reizen zit voor ons een grote uitdaging om dit samen met U te bespreken en tot in de kleinste details te verzorgen. In de keuze hierin is dus heel veel mogelijk: een all-in pakket, of een combinatie van internationale vluchten, binnenlandse vluchten en trein vervoer, hotelboekingen, halen en brengen naar treinstations en/of vliegvelden en hotels, excursies en toegang, boottochten, gidsbegeleiding enz. Naast een volledige (culturele) tour kun je ook een combinatie doen met een Chinese taal cursus (zowel door persoonlijke leerkrachten of op een universiteit in Beijing, met eventuele overnachtingen op de universiteits terreinen), of in combinatie met een Tai Ji en/of Qi Gong  cursus.
Er zijn nu ook tweede generatie Chinezen in Nederland die in China op zoek gaan naar hun roots en er is ook een toename van gezinnen met een (Chinees) adoptie kindje die eens terug willen naar China en de omgeving van de geboorteplaats van hun zoon of dochter. Door onze specialisatie en kontakten in China met agentschappen in bijna alle grote plaatsen bent bij ons op het juiste adres om deze reis en zaken te laten verzorgen.
Wij zijn dus in staat om heel veel in China voor u te regelen, zelfs als dit snel en in een kort tijdsbestek zou moeten, hierdoor zijn onze klanten over onze aanpak zeer enthousiast en tevreden.

Wij nemen gaarne de tijd om dit geheel vrijblijvend met U te bespreken.
Bij interesse moet U dan ook zeker eens kontakt met ons opnemen om deze mogelijkheden te bespreken.
U kunt ook via het bestelformulier op deze site ons vragen stellen.

Hieronder staan wel een aantal voorbeelden van China reis route's die wij onlangs hebben geregeld. Wij willen alleen niet op deze site met voorbeelden en prijzen van reizen komen omdat juist onze boekingen voor klanten zo divers zijn met nooit dezelfde schema's en opties.

Route 10 daagse reis    The Sunshine Tour
Amsterdam – Beijing – Chengde – Beijing – Xi’an – Beijing - Amsterdam

Route 14 daagse reis    Cultural Tour
Amsterdam - Shanghai - Zhouzhuang - Suzhou -  Hangzhou - Xi'an - Beijing - Amsterdam

Route 18 daagse reis (code: 03-07)
Amsterdam – Hongkong – Guilin – Xi’an – Luoyang – Datong – Beijing - Amsterdam

Route 31 daagse reis (code: 07-05)
Amsterdam – Beijing – Chengdu – Kunming – Dali – Kunming – Xiamen – Shanghai – Suzhou – Beijing - Amsterdam

Route 40-daagse reis (code: 10-06)
Amsterdam - Beijing - Chongqing - Wuhan - Hangzhou - Suzhou - Nanjing - Shanghai - Beijing - Amsterdam

Route 44 daagse reis (code: 09-04) met Chinese cursus
Amsterdam – Beijing – Shanghai – Kunming – Dali – Kunming – Beijing - Amsterdam

Nieuwsbrief verenigingen

Euroned-China Promotions (ENCP)    www.encp.nl