Nieuwsbrief verenigingen

Mevrouw Yang organiseert onder de naam van Euroned-China Promotions vanuit Hoofddorp reizen naar China. Al vanaf het begin van de jaren ’90 is ENCP gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar China. Deze veelal culturele reizen kunnen wij in diverse vormen organiseren, zowel voor kleine groepen maar zeker ook voor personen die alleen of met een aantal samen naar China willen afreizen. De meeste klanten willen in hun eigen tempo en naar hun eigen interesses een reis door het land maken.
    Vooral in deze individuele reizen zit voor ons een grote uitdaging om dit samen met U te bespreken en tot in de kleinste details te verzorgen.
Mensen komen bij ons en vertellen precies wat hun wensen zijn. Ik kan het land goed en geef vervolgens advies. Welke stad is interessant en welke minder? Met die trein of met het vliegtuig reizen? In de keuze hierin is dus heel veel mogelijk: een all-in pakket, of een combinatie van internationale vluchten, binnenlandse vluchten en trein vervoer, hotelboekingen, halen en brengen naar treinstations en/of vliegvelden en hotels, excursies en toegang, boottochten, gidsbegeleiding enz.
    Naast een volledige (culturele) tour kun je ook een combinatie doen met een Chinese taal cursus (zowel door persoonlijke leerkrachten of op een universiteit in Beijing, met eventuele overnachtingen op de universiteits terreinen), of in combinatie met een Tai Ji en/of Qi Gong  cursus. Ook kunnen onze klanten via ons een appartement in Beijing huren.  Door de veranderingen en economische groei in China (ook door de Olympische spelen) neemt de belangstelling alleen nog maar toe. De afgelopen jaren is het land dus steeds meer in trek bij de reiziger.
    Wij doen geen andere reizen dan China en hebben ook geen beperking op een vastgestelde route of aantal plaatsen. Er is geen ander reisbureau die reizen naar die kleine dorpen aanbiedt. Door onze specialisatie en kontakten in China met agentschappen in bijna alle grote plaatsen bent bij ons op het juiste adres om deze reis en zaken goed te laten verzorgen en ook nog eens tegen sterk concurrerende prijzen. Wij zijn dus in staat om heel veel van U persoonlijke wensen voor een geslaagde China reis te organiseren, zelfs als dit snel en in een kort tijdsbestek zou moeten, hierdoor zijn onze klanten over onze aanpak zeer enthousiast en tevreden.. Uw reis is onze zorg!
    Onze sterke punten zijn juist dat wij volop aandacht geven en adviseren maar de mensen bepalen zelf precies waar ze naar toe gaan en hoe ze willen reizen. Alles is dus mogelijk. U bent volledig vrij om op basis van uw wensen en interesses en reis samen te stellen die bij u past. Mevrouw  Yang heeft 20 jaar lang China reizen ervaring en kan persoonlijke uw reis advies geven. Naast de reizen, biedt ENCP ook taalcursussen Chinees aan, doet vertaalwerk en kunnen wij abonnementen in Europa verzorgen op meer dan 5000 soorten Chinese tijdschriften in vele talen en lokale dagbladen o.a. "Beijing Review", "China Pictorial", "China Today", “Women of China”.

Euroned-China Promotions
Waddenweg 123
2134 XL Hoofddorp

T:    023-5577244
F:    023-5577249
E:   
info@encp.nl
W:    www.encp.nl