Contact en administratieve ondersteuning op handelsgebied met China.

China wordt steeds belangrijker voor het westen.

China staat op het ogenblik volop in de belangstelling van de westerse ondernemer. En terecht!

Het is een gigantisch land vol contrasten: jonge steden en eeuwenoude dorpen, moderne hotels naast kleine eenvoudige gasthuizen, aŽronautiektechniek naast zeerprimitieve landbouwwerktuigen.

Door de enorme economische groei die China momenteel doormaakt en door de toeneming van de export zijn er ook veel Nederlandse bedrijven die in China producten willen importeren of daar willen laten maken (of dit al doen). Het zal duidelijk zijn dat met het zaken doen in China er veel om de hoek komt kijken, vaak heeft niet elke fabrikant in China alle documenten voor U in het Engels (of ze hebben geen medewerkers in dienst die het Engels beheren).

Wij hebben gemeend dat wij heel goed onze diensten kunnen aanbieden voor de ondersteuning met handel in China. Juist omdat wij over de kennis kunnen beschikken van mevr. G. L. Yang, een China-specialist bij uitstek. Mevr. G.L. Yang, is van Chinese afkomst maar al bijna 20 jaar in Nederland. Naast de Chinese taal, beheerst  ze ook de Nederlandse en Engelse taal goed. Verder heeft zij een technische HBO elektronica opleiding en ervaring op China handel (in het verleden zelfs ook in de bloembollen handel en nu al jaren lang op import gebied van boeken en tijdschriften). In het bedrijfsleven heeft ze ook een 10 jaar gewerkt als technisch document controller en ervaring met vertalen van procedures en het coŲrdineren van de uitvoerende werkzaamheden in China vanuit Nederland en andersom m.b.t. reparaties en onderhoud in de ICT branche.

Zij zou dan nu ook voor een aantal Nederlandse bedrijven op freelance basis wat werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit kan variŽren van enkele uren per maand tot meerdere dagen per maand, en kan bestaan uit alleen wat administratie en vertalingen of om de volledige kontakten in China te onderhouden. Indien dit u aanspreekt moet u zeker eens met ons een afspraak maken zodat wij hierover wat nadere informatie kunnen uitwisselen.

 

Euroned-China Promotions (ENCP)    www.encp.nl