Huur appartement in Beijing 
Vakantieverblijf in het centrum van Beijing China

Ligging

 

Het verblijf is in een mooi hoog appartement op de 12e verdieping, totaal 26 hoog. Zoals veel van dit soort nieuwe wooncomplexen (bouwjaar 2002), is het gelegen op een dag en nacht bewaakt terrein met portier. Het complex heeft twee zij-ingangen en hierop staan totaal 5 flats. In de flat zijn verder drie liften met een huismeester (ook in de lift is er veelal assistentie aanwezig)  

Het complex is op afstand van 20 minuten lopen naar het metro station Yu Quan Lu 玉泉路 (ten westen van Chang An Jie 长安街) vanaf hier kunt U in uur naar het plein van de Hemelse Vrede reizen. Vanaf de woning kunt U ook al van diverse bussen of ander vervoer (fiets/motortaxi) gebruik maken naar o.a. ook het metro station of het daar gelegen leuke winkelcentrum. Naast het complex is een grote supermarkt, en er zijn wat lokale kleine winkeltjes en veel leuke restaurants.

Kenmerken van het vakantieverblijf

Het huis, totaal 85 m2, bestaat uit een grote woonkamer met een eethoek, 2 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer een grote gesloten balkon heeft, waarvandaan U een heel mooi uitzicht heeft en veel lichtinval, in alle kamers liggen plavuizen, verder is er een kleine keuken en een badkamer met douche en toilet. Het huis is geschikt voor 1 tot 3 personen. Ook is er een airco in het huis aanwezig. De centrale flatverwarming is aan tussen 15 nov. en 15 maart.

De volgende faciliteiten en meubilair zijn aanwezig: Tv, Audio/dvd speler, bankstel met sofa, eettafel met zes stoelen, waterkoker, koelkast, magnetron, rijstkoker, koffiezetapp., broodrooster, gasfornuis, wasmachine, een 2-persoonsbed en beddengoed, badhanddoeken, een klerenkast, schrijfbureau met stoelen.  

      

Huur

De basis Huurprijs in 2007 is 570 per maand. All-in. 

De huurdatum kan iedere dag ingaan.Minimaal verblijf is twee weken
De exacte prijs is verder afhankelijk van o.a. de totale verblijfsduur en het aantal personen.
Het heeft wel de voorkeur dat u als klant/huurder enigzins iets Chinees verstaat en/of bekend is met de Chinese gebruiken,
dit i.v.m. met overdracht sleutel, toegang komplex/flat.
Tijdens de Olympische spelen is het appartement niet meer beschikbaar.

Overige info

Wij hebben een contactpersoon in Beijing die U de sleutel zal overhandigen, ook kunt U hier terecht indien er problemen mochten voorkomen. Indien gewenst kunnen wij dus ook een gids verzorgen voor kortere of langere tijd. Ophalen van luchthaven etc.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zoals U elders op de site kunt lezen kunnen wij ook de reis naar China en veel meer andere zaken daar voor U verzorgen.

Tel :       023 55 77 244
Fax:       023 55 77 249
E-mail:    info@encp.nl

 

Euroned-China Promotions (ENCP)    www.encp.nl